janssenbo-panningen 01.jpg janssenbo-panningen 02.jpg janssenbo-panningen 03.jpg janssenbo-panningen 04.jpg janssenbo-panningen 05.jpg 20160526_092543.jpg

Over ons

Gebouw Janssen Bouwen | Ontwikkelen

''Bouwen met oog voor detail. Janssen Bouwen l Ontwikkelen, jarenlange ervaring in coördinatie, ontwikkeling en realisatie van complexe bouwwerken. Flexibel en altijd op zoek naar innovatieve toepassingen en duurzame oplossingen.''

Janssen Bouwen l Ontwikkelen bestaat al sinds 1926. Naast onze persoonlijke aanpak hebben we ons vanaf de start van ons bedrijf onderscheiden met het bieden van kwaliteit. U mag dus gerust hoge eisen stellen aan onze werkzaamheden, dat doen wij ook. Vanuit een perfecte werkomgeving staan vakmensen voor u klaar om u met hun kennis en kundigheid van dienst te zijn. Als regionaal opererend, middelgroot bouwbedrijf kunnen wij ons bij iedere opdracht flexibel opstellen en makkelijk inspelen op vragen uit de markt. Een markt die sterk aan verandering onderhevig is, en die veranderingen volgen wij op de voet. Op die manier kunnen wij ons bedrijf en de manier waarop we werken steeds verder ontwikkelen. Stilstaan is voor ons geen optie.

F. Janssen en Zn BV heeft reeds een lange staat van dienst als gerenommeerd bouwbedrijf. Na 80 jaar hebben wij gemeend ook met onze bedrijfsnaam met de tijd mee te moeten en deze gewijzigd in Janssen Bouwen l Ontwikkelen. onze slogan blijft echter hetzelfde: ''uw persoonlijke bouwer''. Met deze slogan willen we onze klantgerichte aanpak onderstrepen. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om een open oor te hebben voor de wensen van de opdrachtgever.

Janssen Bouwen | Ontwikkelen bestaat 90 jaar!

Wij bestaan 90 jaar! En daar zijn we best een beetje trots op.

Wij zijn in de afgelopen 90 jaar uitgegroeid tot een specialist voor de woningbouw, seriebouw en de utiliteitsbouw. Daarbij kan het gaan om individuele opdrachten, maar eveneens om projecten waarbij meerdere woningen / appartementen gerealiseerd worden. Ook kunnen we op tal van manieren invulling geven aan de bouw van bedrijfspanden, overheidsgebouwen en zorginstellingen. Vaak verzorgen we projecten en opdrachten op turn-key basis. 

Woningborg

Janssen Bouwen l Ontwikkelen is de mogelijkheid om met een Woningborg-certificaat te bouwen. Voor u als (toekomstig) opdrachtgever is dit een zekerheid. Het bouwplan wordt op alle onderdelen beoordeelt, bovendien garandeert Woningborg de kwaliteit van de woning ook na oplevering. De bij Woningborg ingeschreven bouwbedrijven worden gescreend op technische vakbekwaamheid en kredietwaardigheid.

Bouwend Nederland

Janssen Bouwen l Ontwikkelen is ook aangesloten bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland stelt zich ten doel het behartigen van de belangen van haar leden in de sectoren bouw en infrastructuur, het afsluiten van collectieve arbeidsovereenkomsten, het verstrekken van informatie en adviezen aan de leden, het verlenen van diensten aan de leden en het creëren van ledenbinding, alsmede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn in de ruimste zin van het woord. De vereniging heeft drie daarvoor drie kerntaken; belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.

J. F. Kennedylaan 203 - 5981 WZ Panningen • T (077) 307 12 29 • F (077) 307 73 96 • E info@janssenbo.nl
Top top