janssenbo-panningen 01.jpg janssenbo-panningen 02.jpg janssenbo-panningen 03.jpg janssenbo-panningen 04.jpg janssenbo-panningen 05.jpg 20160526_092543.jpg

Vrijstaand wonen op Tesselmansgoed Maasbree

Vrijstaand wonen op Tesselmansgoed in Maasbree? Op het plan In den Bosch Maasbree zijn nog 4 kavels beschikbaar voor vrijstaande woningbouw. Heeft u nieuwbouwplannen en u wilt in Maasbree wonen? Dan is Tesselmansgoed in Maasbree bij uitstek een uitstekende locatie voor uw droomhuis. Wij kunnen uw wensen verwerken in een ontwerp en het ontwerp realiseren tot sleutelklare woning. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over de kavels op Tesselmansgoed, klik dan hier.

Nieuwbouwplannen Plan Stox Panningen

Op dit moment zijn wij op plan Stox in Panningen diverse woningen aan het bouwen. Er zijn nog diverse kavels beschikbaar voor nieuwbouw. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

3 vrijstaande woningen Helden

NOG 1 TE KOOP
Lemoenappel te Helden
Inlichtingen en verkoop: Coppers & Partners Makelaardij te Panningen, 077 3073306
Architektenburo v. Soest, Helden
Lees meer »

5 vrijstaande woningen Maasbree

REEDS TWEE OPGELEVERD
Uitbreidingsgebied Dörpelfeld te Maasbree
Inlichtingen en verkoop:  Coppers & Partners Makelaardij te Panningen, 077 3073306
Silvrants Architecten, Panningen

Lees meer »

Vernieuwen en vooruitkijken

Inspelen op nieuwe ontwikkelingen betekent dat je als bedrijf voortdurend vernieuwend bezig moet zijn. Janssen B | O loopt dan ook liever op de feiten vooruit dan er achteraan. Dat maakt ons voor bijvoorbeeld projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen een aantrekkelijke partner omdat zij ons behalve voor onze bouwkwaliteiten ook kunnen inschakelen vanwege onze specifieke marktkennis. Al in het voortraject kunnen wij met een deskundig advies bijdragen aan het welslagen van een project. Door in een gezamenlijk bouwoverleg met opdrachtgever en architect de specificaties en het ontwerp nauw op elkaar af te stemmen zorgen we voor een soepel lopend traject. Dankzij deze juiste afstemming kunnen correcties tot een minimum worden teruggebracht, hetgeen een besparing van tijd en middelen oplevert. Daarnaast ontwikkelen we zelf plannen voor het bouwen van kleinschalige projecten. Eigen initiatief is ons niet vreemd.

J. F. Kennedylaan 203 - 5981 WZ Panningen • T (077) 307 12 29 • F (077) 307 73 96 • E info@janssenbo.nl
Top top