Project

Vrijstaande woning met vrijstaande garage

01 - 230907_JB_Stox_6_Panningen_05

Projectfoto's:

Omschrijving:

Voor het nieuwbouwplan Stox te Panningen heeft Janssen Bouwen | Ontwikkelen, in samenwerking met Bureau B Bouwkundig advies en tekenwerk, een vrijstaande woning met een aparte garage gerealiseerd. Deze woning combineert traditionele bouwelementen met moderne afwerkingen om een stijlvol en comfortabel thuis te creëren.

De architectuur van de woning wordt gekenmerkt door houten gevelkozijnen met vaste bovenlichten en een roede verdeling. De gevels zijn afgewerkt met zwart Zweeds rabat gepotdekselde gevelbekleding. Een zwart gemetselde plint van dikformaat gevelstenen met daarop een koppen rollaag vormt de basis, terwijl het opgaand metselwerk is uitgevoerd in rode dikformaat gevelsteen, afgewisseld met een koppen rollaag op de kopgevel.

De voordeur is ingelijst met twee zijlichten, en de aanbouw is voorzien van een strekken rollaag bovenlangs met daarop een zinken kraal, die samenhangt met de zinken hemelwaterafvoeren. De bakgoot, uitgetimmerd in rockpanel, zorgt voor een naadloze overgang tussen dak en gevel.

Locatie:

Panningen

Opdrachtgever:

Particuliere Nieuwbouw

Architect:

Bureau B

Projectdoelgroep:

Projectcategorie:

Relevante projecten

Leveroy
Nieuwbouw 20 starters woningen Leiverse Velden
Leveroy
Nieuwbouw 8 senioren woningen Leiverse Velden
Panningen
Vier senioren woningen bouwplan Stox