View slider

MVO

MVO


Janssen Bouwen l Ontwikkelen loopt niet weg om duurzaam te ondernemen. Iedere dag zijn we bezig met kleine maatregelen als papierbesparing, efficLogoiënte inzet van het wagenpark en energiegebruik van verlichting. Daarnaast geven we onze opdrachtgevers advies over duurzame bouw. Zo nemen we graag het misverstand weg dat duurzaam ook duur is. Het is niet alleen onze verantwoordelijkheid om zuinig om te springen met het milieu, het is ook nog eens financieel aantrekkelijk. Zo doet u 2 dingen in 1 keer goed: milieubewust -en voordelig bouwen.

 

Bussponsor


Janssen Bouwen | Ontwikkelen heeft samen met andere lokale ondernemers een bus ter beschikking gesteld aan Daelzicht Heel. DBus Daelzichtaelzicht Heel miste namelijk nog een essentieel vervoersmiddel om cliënten te vervoeren. 

 

 

Balsponsor


Na afloop van de wedstrijd Targos Bevo HC - FIQAS Aalsmeer kreeg directeur Evert Janssen van Janssen Bouwen | Ontwikkelen uit handen van Nick Balsponsorde Kuyper de wedstrijdbal overhandigd. Evert had genoten van de wedstrijd en gaf duidelijk aan dat hij een sterke band had met de vereniging. Zijn kinderen spelen al jaren bij Bevo HC en zij zijn dan ook met de hele familie trouwe bezoekers bij de wedstrijden. Evert gaf aan dat het belangrijk is om een duurzame verbinding aan te gaan met Bevo HC, onlangs ondertekende hij een 10-jarige overeenkomst met Bevo HC. Duurzaamheid in de bouw staat hoog in zijn vaandel, dit is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend. In samenwerking met andere sponsors van Bevo HC is dit mogelijk, aldus Evert.

 

Rondleiding op de bouwplaats


Janssen Bouwen | Ontwikkelen heeft voor groep 3 & 4 van BS de Groenling een Rondleidingrondleiding georganiseerd op de bouwplaats bij 't Plattelandshoés, dit was hun voormalige school.

 

 

 

MVO DOK6 Panningen


MaatschappelijkDOK6

Verantwoord

Ondernemen

Janssen Bouwen | Ontwikkelen draagt de cultuur een warm hart toe en deelt de passie met DOK6. Daarom is Janssen Bouwen | Ontwikkelen sponsor van theater DOK6.

College


Leerlingen uit groep 5-6 van basisschool de Pas, Onder de Linden en den Doelhof hebben een college, verzorgd door Janssen Bouwen | Ontwikkelen, bijgewoond op het Bouwens van der Boijecollege. Veel vragen van de in totaal 225 leerlingen zijn beantwoord waardoor de leerlingen aan de slag kunnen met de challenge 'Mijn droomwijk'.