Variant woonconcept

Variant het WOONCONCEPT voor ieder(een)


Logo

VARIANT is het woonconcept voor betaalbaar bouwen. Het woonconcept bevat complete en duurzame woningen voor (door)starters, senioren, studenten en migranten. En daar begint de vrijheid, want Janssen Bouwen | Ontwikkelen biedt op het gebied van elke doelgroep ruimte keuzemogelijkheden. Voor directe bouwpartners als woningcorporaties en beleggers, maar in de eerste plaats voor de eindgebruiker. Wij sturen daarbij op haalbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid, uiteraard met kwaliteit als uitgangspunt en binnen de locatievoorwaarden. De huurder of koper wil degelijkheid en maakt voornamelijk keuzes op grond van locatie, architectuurstijl, indeling en gezinssituatie. Variatie zien wij vooral op deze gebieden. Onze conceptwoningen zijn echter altijd aantrekkelijk en comfortabel, kennen een laag energiegebruik (desgewenst energieneutraal) en zijn onderhoudsarm.

Met het VARIANT concept kan Janssen Bouwen | Ontwikkelen binnen enkele weken de invulling van een nieuwbouwplan met daarbij een totaalprijs afgeven voor het gehele project. Variant is de basis, de invulling is aan U! Duurzaam, betaalbaar en in iedere gewenste indeling en stijl. Wij brengen kopers samen. Of u nu een senior, starter of migrant bent. Samen komen we tot een totaalconcept.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten over het Variant Woonconcept voor de regio Peel en Maas? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u algemene informatie over het Variant Woonconcept? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Of klik hier voor de folder.

Stel uw eigen woning samen


Met variant woonconcept kunt u uw eigen woning samenstellen. Het eenvoudig stapelen van blokjes bepaald de kosten van de woning.

Aanzicht 1
Aanzicht 2
Aanzicht 3