Livingstone

Logo

Samenwerking Janssen Bouwen l Ontwikkelen en Livingstone 


Welkom Thuis!

Een woondroom wordt bij Janssen Bouwen | Ontwikkelen en Livingstone werkelijkheid. Livingstone-villa's worden op een professionele en transparante wijze en geheel naar uw wens gebouwd. Dat doet Livingstone al dertig jaar! De Livingstone-bouwmethode combineert hoogwaardige kwaliteit met een korte bouwperiode. Dit doet Livingstone samen met haar bouwpartner door traditioneel vakmanschap te combineren met een doordacht gefabriceerd casco vanaf het moment dat u ons, in onze 1200 m² grote showroom, bezoekt tot het moment van oplevering ontzorgen wij u van A tot Z. Livingstone doet dit op een zeer persoonlijke manier zodat u zich nog voor oplevering van uw huis al thuis voelt.

Meer voordelen

De all-in-prijs voor een Livingstonevilla wordt vooraf bepaald. Livingstone regelt daarbij het ontwerp, de tekeningen en vergunning(en). Tijdens de bouwfase zorgt Janssen Bouwen | Ontwikkelen voor de complete bouw van uw woning met daarbij een professionele én tijdige oplevering. We zijn trots om ons met Livingstone bouwpartner te mogen noemen. Gedurende de bouwperiode is Janssen Bouwen | Ontwikkelen uw aanspreekpunt.

Wij maken uw woondroom waar!

De scherp geprijsde Livingstone-villa's kunnen in verschillende stijlen gebouwd worden. Van 'traditioneel' tot 'modern', van 'jaren dertig' tot 'klassiek'. Als klant kunt u kiezen uit maar liefst 50 basisontwerpen. Mocht uw droomhuis hier niet tussen zitten, dan kunt u in samenspraak met de Livingstone architect Richard Martens (architect BNA) uw unieke woondroom waarmaken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Livingstone, www.livingstone.org.

Voorgevel
Voorgevel
Impressie Livingstonevilla Arcen
Impressie Livingstonevilla Waalre