Over Janssen B|O

''Bouwen met oog voor detail. Janssen Bouwen l Ontwikkelen, jarenlange ervaring in coördinatie, ontwikkeling en realisatie van complexe bouwwerken. Flexibel en altijd op zoek naar innovatieve toepassingen en duurzame oplossingen.''

Janssen Bouwen l Ontwikkelen bestaat al sinds 1926. Naast onze persoonlijke aanpak hebben we ons vanaf de start van ons bedrijf onderscheiden met het bieden van kwaliteit. U mag dus gerust hoge eisen stellen aan onze werkzaamheden, dat doen wij ook. Vanuit een perfecte werkomgeving staan vakmensen voor u klaar om u met hun kennis en kundigheid van dienst te zijn. Als regionaal opererend, middelgroot bouwbedrijf kunnen wij ons bij iedere opdracht flexibel opstellen en makkelijk inspelen op vragen uit de markt. Een markt die sterk aan verandering onderhevig is, en die veranderingen volgen wij op de voet. Op die manier kunnen wij ons bedrijf en de manier waarop we werken steeds verder ontwikkelen. Stilstaan is voor ons geen optie.

F. Janssen en Zn BV heeft reeds een lange staat van dienst als gerenommeerd bouwbedrijf. Na 80 jaar hebben wij gemeend ook met onze bedrijfsnaam met de tijd mee te moeten en deze gewijzigd in Janssen Bouwen l Ontwikkelen. onze slogan blijft echter hetzelfde: ''uw persoonlijke bouwer''. Met deze slogan willen we onze klantgerichte aanpak onderstrepen. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om een open oor te hebben voor de wensen van de opdrachtgever.